(recept
si oblíbilo 393 návštěvníků)
Přírodní roštěná s rýží
Potřebné ingredience
4 roštěnky
3 velké cibule
sádlo
hl. mouka
sůl, pepř
hořčice
Postup přípravy
Roštěnky naklepeme, kraje pořádně nařízneme. Osolíme, opepříme a zaprášíme hl. moukou. Rozpálíme sádlo, zrpudka roštěnky opečeme z obou stran. Dáme stranou. Do výpeku dáme cibule nakrájené nahrubo. Opečeme lehce dohněda. Vrátíme maso. Přilijeme trochu horkého hovězího vývaru nebo horké vody a dusíme. Podléváme jen lehce, aby se udělala šťáva. Ke konci přidáme větší lžičku obyč. hořčice. Podáváme s rýží. Už nijak nezahušťujeme. Cibule a mouka na mase zahustí dost.
maso naklepeme a nařízneme
osolíme a opepříme
posypeme hl. moukou
posypeme moukou
Opečeme na sádle
do výpeku dáme cibuli a opečeme ji
vrátíme maso a podlijeme a dusíme
skoro hotovo....
dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
15. 1. 2017, 11:25
Jdu na to
bubík4
(upraveno)
15. 1. 2017, 20:21
@
Doufám, že vám chutnalo
Vlr.Buckova
(upraveno)
12. 2. 2015, 7:53
bubík4
(upraveno)
4. 3. 2015, 13:39
@Vlr.Buckova
děkuji
Pavlice
(upraveno)
25. 11. 2014, 10:40
Bubíku, opět dokonalé moje první roštěná a to hnedle pět - slovy pět - roštěnek a nějak nezbylo.......
bubík4
(upraveno)
25. 11. 2014, 18:59
@Pavlice
no supeeeeeeeer to mám velikou radost
buschka
(upraveno)
14. 9. 2014, 12:28
Děkuji za super recept....dnes jsem dělala k obědu....a všichni si moc pochutnali.... opravdu výborné
bubík4
(upraveno)
9. 10. 2014, 14:02
@buschka
já děkuji za vyzkoušení a jsem ráda, že vám chutnalo
laskonka333
(upraveno)
8. 9. 2014, 14:22
Luciee.sz
(upraveno)
7. 9. 2014, 13:00
Výborný!!!....
bubík4
(upraveno)
9. 10. 2014, 14:02
@Luciee.sz
děkuji
boka
(upraveno)
30. 7. 2014, 14:57
Dobrý den.Včera jsem vařila podle Vašeho receptu mojí první roštěnou a byla naprosto úžasná.Moc děkuji a hezký den.Katka
bubík4
(upraveno)
9. 10. 2014, 14:02
@boka
Já taky děkuji, mějte se krásně
Honey80
(upraveno)
21. 12. 2013, 0:01
Děkuju za tip, už kuchtím
bubík4
(upraveno)
21. 12. 2013, 10:36
@Honey80
není za co, tak ať vám chutná
estepanova
(upraveno)
19. 9. 2013, 20:00
Holky, co bych dala za MIMIBAZAR před 40 lety, když jsem se vdávala. Komu by se chtělo v mládí učit vařit. No a ve dvaceti, když jsem se vdala, mi to pak narychlo psávala starší kolegyně v práci na kousky papíru. (Ještě je mám ) I dnes ráda tady v receptech "listuji" a mnohé se ještě přiučím. Eva
bubík4
(upraveno)
20. 9. 2013, 22:29
@estepanova
Krásně napsané Evi
Kacer z Prahy
(upraveno)
22. 8. 2013, 20:23
pamulka
(upraveno)
3. 2. 2013, 10:15
Přesně tak to dělám a přidávám též někdy houby,je to dobrý tip na rychlý oběd....
bubík4
(upraveno)
9. 3. 2013, 18:22
@pamulka
Ivanko, díky
bibina
(upraveno)
18. 1. 2013, 13:14
Výborný recept,dnes jsem uvařila a povedlo se na 1.Děkuji
bubík4
(upraveno)
18. 1. 2013, 19:08
@bibina
to mě moc těší, děkuju
kekina
(upraveno)
16. 1. 2013, 19:35
Tak to bylo naprosto vyborne Bubiku, povedlo se!!!
bubík4
(upraveno)
9. 3. 2013, 18:22
@kekina
Kekino díky, jsem ráda, že sis pošmákla
P.A.V.L.A
(upraveno)
12. 11. 2012, 17:53
Velmi chutné .
bubík4
(upraveno)
9. 3. 2013, 18:22
@P.A.V.L.A
děkuji
kimby
(upraveno)
17. 10. 2012, 13:48
vařím dle vašeho receptu už pěknou dobu a ještě jsem ani nepoděkovala Moc vám děkuji za pěkný a chutný recept!!!!
bubík4
(upraveno)
21. 10. 2012, 19:02
@kimby
Pavli, to jsem moc ráda, že vám chutná!!! Mějte se moc hezky!!!
kato1
(upraveno)
11. 10. 2012, 15:17
Jani,dekuji za rychli ,chutny a jednoduchy recept Moc dobre a vsem chutnalo Jana
bubík4
(upraveno)
11. 10. 2012, 22:01
@kato1
Jani, jsem ráda, že chutnalo
chucky 1111
(upraveno)
13. 6. 2012, 17:18
Chutnala nám díky za recept a tip
bubík4
(upraveno)
11. 10. 2012, 22:01
@chucky 1111
To jsem moc ráda, nemáte za co
ififi
(upraveno)
23. 4. 2012, 22:34
Moc dobrý recept na hovězí plátky, již jsem dělala 2x a vždy výborné...Děkuji moc za recept..!!!
bubík4
(upraveno)
9. 3. 2013, 18:23
@ififi
není za co, jsem ráda, že chutná
chucky 1111
(upraveno)
2. 8. 2012, 12:10
@ififi
my také dnes po druhé
cechup
(upraveno)
11. 4. 2012, 13:34
Snadné a vynikající! Dělala jsem z předního hovězího a nemělo to chybu. Dusila jsem sice 2 hod.,než maso změklo,ale výsledek stál za to. Díky za recept, hovězí už jinak dělat nebudu. Petra
kekina
(upraveno)
16. 1. 2013, 15:25
@cechup
O kuwa, dve hodiny, tak to uz letim
bubík4
(upraveno)
21. 10. 2012, 19:03
@cechup
Děkuju za pochvalu, jsem ráda, že jste si pochutnali
Beatris292
(upraveno)
24. 2. 2012, 12:34
VÝBORNÝ Jani,manžel to sněd v mžiku-neohřalo se to na taliři ani pet minut tešim se az vyskousim od vas neco novýho Bea
bubík4
(upraveno)
21. 10. 2012, 19:04
@Beatris292
Beatko, moc děkuju!!!